Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így neveld a sárkányodat vélemények

A filmről való vélemények / filmkritika

-Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy hogy sikerül majd megoldaniuk azt, hogy reflektáljanak a sorozatra is, eközben gondolva azokra is, akik egyáltalán nem ismerik azt. Ugyanis az első évad 20. részében (azaz a legvégén) egy olyan fordulatot tettek be, ami mellett nem lehet elmenni. Ezzel eléggé megnehezítették a saját dolgukat, bár, ha olyan jól oldják meg ezt a kérdést, mint a "Star Trek 2 - Khan haragja"-ban, akkor nincs baj (jó, ott is van egy kis hiba, de az megmagyarázható, de ez nem lényeg).
Két dologban reménykedek:
1. Ezt a sorozat miatti kérdést ügyesen orvosolják.
2. A filmnek nem csak az első részből bevágott soundtrack-je lesz, hanem teljesen új (természetesen lehet úgy, mint a "Star Wars" és "A Gyűrűk Ura" trilógiáknál.
Na meg azért legyen benne valami plusz töltet, mint az első részben. És ne legyenek benne logikai bukfence.
Egyébként már én is nagyon várom a második részt, remélem nem lesz csalódás.

 

 

-Egyszerűen imádom! Már vagy 5x megnéztem a filmet a sorozatnak az első évadjának láttam már mindegyik részét angolul (4-et feliratozva).
Én az a fajta tipus vagyok, hogy a valami megtetszik akkor azt akarom hogy sose legyen vége. Én is szoktam kissebb novellákat írni és 5 nagyobb regény ötletem is van. Tudom milyen nehéz megtalálni azt amivel meg tudsz fogni másokat, először csak a szereplők születnek meg a fejedben majd egy kis idő múlva mikor a legkevésbé számítasz rá leesik az egész és egy egész sztory van a fejedbe. A filmre visszatérve én kis híján pezsgőt bontottam mikor megtudtam hogy csinálnak folytatást is. Én egyszerűen ilyen vagyok és kész, és szerintem egyáltalán nem lett szép kereken lezárva. Na nem baj remélem ugyan ilyen jó lesz a két folytatása is.

-SPOILER
engem az a jelenet " vágott padlóra", amikor a nagy csata után Hablaty felébredt, és Fogatlannal ketten mentek ki a házból ugyanúgy sérült végtaggal. ha visszagondolok rá, még most is a hideg futkos a hátamon, olyan szép volt.

fantasztikus alkotás!

 

Saját vélemény:

Szerintem ez a film tökéletesen megvan formázva és minden részlet precíz a fűszálaktól kezdve egészen a hatalmas sárkányok pikkelyekig

A történet is jól kivan találva,szereplők mókásak.

Hibant szigetén minden vikignek megkell legalább egy sárkányt ölnie hogy elfogadják.

Hablaty ellentétben barátságot kött egy sárkánnyal Fogatlannal, és végül amikor Fogatlan megmenti

a fiút hogy meg ne égjen Pléhpofa befogadja a sárkányokat , és együtt laknak Hibbant szigeten.